Min arbetsvardag

Skriva arbetsbeskrivning

Inte ofta jag sitter uppe så här tidigt en helgmorgon, men det är den perfekta stunden av ensamhet då jag kan gräva ner mig i mitt eget. Har suttit sen igår och försökt hitta en ny design till bloggen. Förr i tiden kodade jag egna hemsidor med HTML och CSS, sedan kom Wordpress och förstörde mig. Nu är jag bekväm och vill hellre satsa på det skrivna innehållet, därför kör vi nu på den här nya versionen som känns bra mycket tydligare och läsvänligare. Eller vad tycker ni?

I veckan bad min chef mig om att skriva en arbetsbeskrivning för tandsköterska på vår klinik. Det finns en men den är gammal som gatan och det är inte jag, varken till ålder eller i branschen! För framtida löneförhandlingar är det bra att ha en aktuell arbetsbeskrivning som man kan luta sig mot. Det tog någon minut, sedan hade jag den klar för mig och sa till chefen:

Annons

”Min arbetsbeskrivning är klar;
jag gör allt och min chef gör resten!”

Mitt i prick! 😉
Men för att förena nytta med nytta, i samband med att jag skriver en arbetsbeskrivning till jobbet så ska jag skriva ett blogginlägg som berättar om hur en vanlig dag ser ut för mig med alla sysslor och rutiner. Jag vet att det finns några där ute som önskat detta och jag lovar att det kommer snart!

happy teeth

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!