Allmänt

Vad annat att förvänta sig en måndag

Åååh, jag blir så frustrerad över alla inläggsämnen jag har på hög som inte kommer ur den sabla högen. Varför är det så svårt att inte straffa sig hårt när orken tryter?

Det är ju ganska självklart att prioriteringarna måste ändras när man sover några knappa timmar om natten då dottern skriker och sedan jobbar hela dagen. I eftermiddags satt min kollega med varubeställningar och frågade mig om vi skulle beställa Multilink. ”Hmmm” sa jag och öppnade ett skåp på måfå. Stirrade in i skåpet och sa ”Vad är Multilink”. Jag vet såklart vad det är men just då var det totalt jädra becksvart i huvudet. Ko-ko…. Ho-ho! Jag behöver nog sova nu, men det är lite skönt att sitta här själv och skriva. Och jag måste hinna äta med, helst utan att somna med korven i munnen.

Annons

Förresten är det inte alls bra med bra kvalitet på produkter alla gånger. Märkte det i morse när jag inte hittade min egen kaffethermos och fick ta en annan mycket bättre. Den var så bra att kaffet aldrig svalnade det minsta, brände mig redigt i munnen och sen fick jag skållhett kaffe i knät på bussen. Kaffet var drickbart när jag väl var på jobbet. Tacka vet jag min usla, färgglada plastthermos som låter kaffet bli fisljummet i exakt rätt tid! Men det är måndag så vad ska man förvänta sig. 🙂

Det blir ännu en skriknatt. Denna vanmakt när man inte vet vad det är. :/

Thank your dental assistant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!