Bara roligt

Söndag med roliga videos!

Äntligen mår jag bättre! Två veckors snorslask och häxhosta, idag gjorde jag friskhetsprovet som bestod i att skura altanräcket. Står man på benen efter det är man baskemig frisk. Jag firar med att gå till jobbet imorgon! Men först lite roliga timmen, här är några korta klipp jag måste visa er, hehe. :)

Först ut: ”If dentist’s were honest”. Det sistnämnda är ju klart bäst, eller vad säger ni?

 

Här kommer en väldigt rolig tandkrämsreklam. Man måste älska dessa reklamare som tänkte nytt i detta annars tråkiga ämne. Fast vänta, alla vet att sex säljer, det är inte nytt! Säljer sex tandkräm? Tja, ni får väl se. :)

 

Dolda kameran hos tandläkaren. Jag blev mest fascinerad av behandlingsstolen, våra här i Sverige känns ju sjukt mesiga i jämförelse! Chefen, köp in rallystolar!

 

Till sist, världens bästa Mr Bean!

2 Comments

 • Reply
  Per
  8 maj, 2016 at 20:04

  Du är bara så underbar!

  • Reply
   Johanna
   10 maj, 2016 at 20:46

   Haha, TACK Per! Nu blev jag glad! :D

Dela gärna med dig av dina tankar med en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.