Humor

Söndag med roliga videos!

Äntligen mår jag bättre! Två veckors snorslask och häxhosta, idag gjorde jag friskhetsprovet som bestod i att skura altanräcket. Står man på benen efter det är man baskemig frisk. Jag firar med att gå till jobbet imorgon! Men först lite roliga timmen, här är några korta klipp jag måste visa er, hehe. 🙂

Först ut: ”If dentist’s were honest”. Det sistnämnda är ju klart bäst, eller vad säger ni?

Annons

 

Här kommer en väldigt rolig tandkrämsreklam. Man måste älska dessa reklamare som tänkte nytt i detta annars tråkiga ämne. Fast vänta, alla vet att sex säljer, det är inte nytt! Säljer sex tandkräm? Tja, ni får väl se. 🙂

 

Dolda kameran hos tandläkaren. Jag blev mest fascinerad av behandlingsstolen, våra här i Sverige känns ju sjukt mesiga i jämförelse! Chefen, köp in rallystolar!

 

Till sist, världens bästa Mr Bean!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!