Tillsammans är vi starka

Dags att anmäla sig till vår yrkeskonferens!

Ni vet väl att vårt yrkesförbund arrangerar en årlig konferens med massor av starkt och bra innehåll? Duktiga föreläsare, utställning, middag och mingel och så koras årets tandsköterska till exempel. I Februari nästa år är det dags men redan nu kan vi anmäla oss! Jag tycker det är ett grymt tillfälle att träffa andra inom yrket, knyta kontakter, byta erfarenheter och förhoppningsvis ha massa skoj också.

Jag vet och förstår att det inte är en självklarhet att kunna åka iväg på sådana här evenemang. Jag som jobbar helt ensam kan inte bara försvinna från arbetet under två dagar. Det handlar nödvändigtvis inte om att man har en grinig chef som inte vill släppa iväg en. Jobbar man på ett litet ställe är det ju allas ansvar att praktiken fungerar. Men med bra kollegor och chef så försöker man åtminstone att lösa så att de som vill kan komma iväg på yrkeskonferens, eller?

Annons

Så, klicka på bilden nedan och maila sedan länken till er närmsta chef!

stfkonferens15

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!