Allmänt

Heja 2018 friskt humör!

Nytt år. Jag tycker liksom att det pirrar inne i bröstet av många olika känslor inför det här året. Spänning, oro, nervositet, förhoppningar och explosiv energi. Pirr pirr pirr…

Jag älskar att börja ett nytt år med att köpa ny kalender och en skrivbok. Har dille på skrivböcker, kan verkligen försvinna inne i pappershandeln flera timmar. Därför har jag faktiskt köpstopp på skrivböcker sedan några år tillbaka… Haha! Ny kalender har jag åtminstone. En riktig med pärmar och papper. Åh, det är något speciellt med att slå upp en tom årskalender och börja skriva i kommande händelser att se fram emot. Älskar den känslan. Även om det bara är några få noteringar så förstärks deras värde och känslan av förväntan befästs när de hamnar på pränt. Några saker står redan skrivet med bläck i min kalender, andra är mål och förhoppningar. Tänkte dela med mig av några här, och hoppas ni också vill dela era! Kanske har vi till och med lika planer och möts i verkligheten under året, det hade varit så kul!

Annons

Johanna Ene Mål inför 2018

2018

Gå kurs.
Såvida tillräckligt många anmäler sig ska jag gå kursen KBT för tandvårdsrädda i Mars. Häng med nu vet jag! Skrev om det här.

Åtminstone börja läsa Kinastudien.
En av världens mest omfattande studier om hälsa och näringslära. Har precis beställt boken här. Vill ha mer grundläggande kunskaper och insikter i ämnet, tror verkligen det gynnar mig både som människa och yrkesmässigt.

Vara väldigt föräldraledig och sniffa på mina barn.
Sista gången. Bäst man prioriterar sniff i bebisnacke.

Träffa Göteborgs Tandsköterskeförening hoppas jag!
Årsmöte i vår. Pumpa bröstmjölk och lämna bebis hemma. Mor aka ut och slåss för yrkets framtid! Apropå det, hurra för ännu en säsong av ”Fröken Frimans krig”! Vi får ingenting gratis, det vi tar för givet idag har andra slagits hårt för att ge oss. Se alla säsonger här på SVT Play.

Föreläsa en smula?
Inget inbokat än, men det hade varit kickande kul såklart. Vill du att jag kommer för en inspirationsföreläsning om yrket så kontakta mig. Arbetar just nu för att kunna erbjuda föreläsning på distans via Skype också.

Gå på Riksstämman och fräsa runt på Swedental i November.
Fick så fint min gästinbjudan till Riksstämman uppskjutet ett år, tack Tandläkarförbundet! Hoppas på mäss-mingel och träffa många härliga på Swedental. Har hårdbokat de dagarna i kalendern.

Inviga mitt alldeles egna kontor/skrivarlya!
Vårt hus är ett väldigt litet hus, rummet jag har nu som arbetsrum måste snart bli barnrum. Jag flyttar ut, fast väldigt nära.

Läka kroppen
Sist och främst av allt ska jag satsa på att läka min kropp efter graviditeterna. Tre år med värk nu, så less på det va. Enormt lättad över att inte vara gravid mer, vill aldrig vara det igen. Nu ska jag bli stark och orka leva rövare med dessa två underbara döttrar vi har. Heja livet!

Känner mig rätt nöjd så här långt. Sedan får  man se. Det blir aldrig som man tänkt sig och det är väl tjusningen med livet skulle jag påstå. 🙂

Vilka är era mål, planer och drömmar 2018? <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!