Humor

Dejta i sommar?

Har ni några historier tandvård + dejting? Vad gör man om man blir kär i en patient? Hur talar man om för dejten att han/hon har lite för dålig andedräkt för att kyssa? Det sistnämnda har jag upplevt. En kille jag dejtade hade hemskt dålig andedräkt, så det tog liksom död på all romantik och attraktion som möjligt kunde spira. Faktiskt tycker jag att en sådan sak är en riktig kärleksdödare. Om partnern har dålig andedräkt stelnar jag liksom till i kyssen och backar instinktivt. Det är för min del ingenting som går att vifta bort. Nu var det så tidigt i dejtandet att jag inte hade hjärta att påpeka det. Borde jag kanske gjort det, hur hade ni gjort? I övrigt verkade han vara väldigt mån om hygien och tandborstning på elektrisk nivå. Dock kom jag aldrig så långt som att inspektera om det fanns tandtråd i badrumsskåpet. Kollar ni sådant? Hahaha!

Nu är min dejtingtid förbi, och jag har inga problem med att tala om för min man om han stinker ur käften. Jag ber också honom att tala om för mig om jag har dålig andedräkt. Det vill jag verkligen veta! Hur är ni med att berätta sådant? Hur kan man säga det på ett trevligt vis, utan att trycka upp tuggummi, SB12, tandtråd och tungskrapa i ansiktet på vederbörande och skrika BLÄÄÄÄÄ?!

Annons

guyswithgingivitusFaktiskt snyggt linne med helt legitimt budskap!

histeethStorleken har betydelse? Låter det vara osagt, men tänderna har det definitivt! 😉

iflossedmyteethforyouDetta, samt att han har fluxat, har min man sagt för att blidka mig. Ska nog börja kräva att han sjunger det.

Dental babe t-shirtSjälvklart att vi är!

Vinglas med tänder.Servera vinet i sådana här glas, så gör du klart vad som är viktigt.

Dålig andedräkt.Har dejten dålig andedräkt, byt diskret ut tandpetarna på restaurangens bord mot plackers.

Plackers cupcakeEller bjud på en sådan här!

Ryan GoslingTodeloo 😉

Bildkällor hittar ni här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!