Allmänt

God Jul alla tandtroll!

Önskar er alla en riktigt God Jul!

Här firar vi i hemmets lugna vrå, vill jag skriva, men så lugnt är det inte med en tornado till tvååring och en bebis. Känner mig mäkta nöjd över att jag till sist kom ihåg sillen som låg i lag ute på altanen och lyckades lägga in den igår. Det får liksom räcka efter en kväll med två barn som vrålade ikapp och bebis som kaskadspydde över både mig och sig tre gånger på raken. Sen fanns det inte så många fler klädombyten och det var dags att ta itu med röran till sillen som hade exakt samma färg och form som bebisspyan.
”Nu är det jävlarimej jul” tänkte jag och tryckte in en marsipangris i munnen.

Min chef  for förbi ända hit ut för att önska god jul och lämna en underbart matig julklapp samt en från vår nya tandläkare. Så himla fint och uppskattat! JAG känner mig otroligt uppskattad. Det är en sådan person man gärna arbetar för och med, och dessutom gör det lilla extra utan att tveka. Guld och glitter på det!

Annons

God Jul

2 kommentarer

  1. Hej,
    Jag funderar på att bli tandsköterska men har en näspiercing. (Läkt) Har läst runt men hittar olika information, både att man inte får ha piercingar i ansiktet och att man får om de bara är läkta.

    Vad tror du om detta? Är det olika på olika ställen? Jättetacksam för svar.

    Mvh

    1. Jag har ingen bestämd fakta att ge dig tyvärr. Mig veterligen finns inga nationella bestämmelser om just näspiercing. Ringar på händer och armband får man ej ha. Däremot känner jag inte till hur det är med halsband och vanliga örhängen, vet att folk har det på sig. Personligen känner jag att det är ohygieniskt då det ofta skvätter över hela oss när vi jobbar, sedan går man hem med smittade smycken som vandrar runt där hemma. Jag har örhängen ibland på jobbet, men då har jag löst det så att jag har ett par som jag bara använder på jobbet och inte tar hem. De spritar jag med jämna mellanrum. Jag tror att du får fråga på den arbetsplats du hamnar på och rätta dig efter deras rutiner. Men du ska absolut inte backa från yrkesvalet på grund av en piercing tycker jag! Det är en liten fråga som kommer lösa sig. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!