Allmänt

Vad händer egentligen?

Jo, idag hoppade jag hoppsasteg in i behandlingsrummet efter lunch. Patienten som var på väg in i andra rummet gjorde stora ögon. Här är en instruktionsvideo om ni också vill  hoppsa på jobbet:

Annons

Vidare så finns en notis i Tandläkartidningen Klinikliv där jag fick uttala mig om den minimala löneskillnaden mellan tandvårdsbiträden och tandsköterskor. Tycker egentligen det finns väldigt många andra (tandsköterskor och tandvårdsbiträden) som borde få säga sin mening i frågan, men blir jag tillfrågad så är det klart jag säger vad jag tycker. Alltid.

SCHEMA:

-> Glöm inte att jag också är en i gänget som skriver krönikor på Dental24.se.
Där finns alla i teamet representerade, vilket är precis som det ska vara.
Läs min senaste: Är vi gamla nu?

-> Snart är det dags för Riksstämman & Swedental i Stockholm och jag hänger med Dental24 upp dit! Kommer vara på mässan under hela torsdagen, en eller två stunder vid Tandsköterskeförbundets monter och jag hoppas ni kommer förbi och säger hej. Återkommer närmare med lite tider osv.
Observera att mässan är helt gratis, det är bara att anmäla sig och skriva ut sin biljett.

-> Bara en vecka efter Swedental åker jag till TUC’s tandsköterskeutbildning i Tranås för att föreläsa, så himla kul och spännande!

-> Nästa dundergrej för mig blir Svenska Tandsköterskeförbundets Yrkeskonferens i Stockholm i Februari, där jag kommer få studsa upp på scen på fredagen någon gång mellan kl 8:30 – 9:15! 😀

 

Kom att tänka på en sak när jag torkade rummet och en gammal trogen patient satt i andra rummet under behandling. De småpratades, gnabbades och skojades och jag smålog för mig själv och kände en sådan hemtrevnad. Det är verkligen fint att kunna känna så på jobbet. Blev så glad över känslan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!