Allmänt

Äldreboende att hurra för

Det hälls ut så mycket negativ kritik om äldreboenden i vårt land. Det är svårt att veta vad som är vad i media. Men något kan jag tala om för er som är helt säkert, och det är att äldreboendet där min älskade mormor bor är så jädra bra!

Det är rent och fräscht, känns alltid nystädat när jag är där. Mormor är också alltid ren och fin, finast är hon min pärla till mormor.
Jag vill med detta inlägg ge en stor kram till alla i personalen på Fyrklövern (Orust) för att ni verkar så fantastiska och alltid har ett leende över. Det är ett slitigt jobb ni har både fysiskt och psykiskt och ni ska ha alla blommor i världen för det ni gör. När det enda som syns och hörs utåt är hur illa det är ställt med vår äldreomsorg, personal som missköter sig och det ena med det fjärde, så känns det nog inte alltid så lustfyllt på era arbetsplatser. Hur det än må vara ställt så tycker jag att ni som arbetar hårt och ger det lilla extra var dag för att våra äldre ska få en fin sista tid förtjänar att få det skrivet stort så….NI ÄR GRYMMA!!! TACK!!

Annons

fyrklovernJag stal er bild, en liten tjuv är jag. Tar genast bort den om ni ogillar stölden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!