Allmänt

Bebis på jobbet

Och första tandläkarbesöket gick så här….!

tandlakarstolen-c

Annons

I vår familj skolas man in i tandvården vid åtta veckors ålder. Tänder eller ej, stolen ska provas och tandläkaren inspekteras. Om hon var nöjd? Ja, förutom just dessa sekunder då bilden skulle knäppas såklart. Men jag tycker det känns fint att hon ger uttrycka för vad de flesta av oss känner när vi besöker tandläkaren! Jag ser nog likadan ut.

Det var himla kul att besöka jobbet och träffa kollegorna samt några av våra goa patienter! Vår nya tandsköterska hade gjort det så fint i väntrum och fikarum med nya växter och dukar på borden. Små ting kan verkligen förändra stort. Också väldigt roligt med någon som tar initiativ till sådant. Vi åt sushi tillsammans i vårt lilla fikarum och det kändes som att vara hemma.

Att känna mig hemma någonstans är för mig den finaste komplimang ett ställe och människorna där kan få.

P.S. Nu finns en ny krönika av mig på Dental24.se här:
Tandvården i låg profil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!