RecensionerTandvård

Eltandborstens surr om kvällen

Det dök upp ett önskemål om att jag skulle skriva lite om vad jag har för tips och råd om eltandborstar. Jätteroligt när det kommer frågor, då vet jag att jag skriver om något läsvärt!

Dock tänker jag inte rekommendera något hit eller dit. Vårdrelaterade råd lämnar jag åt er behandlande tandvårdspersonal. Vård är högst personligt och inget jag vill eller bör ägna mig åt här i bloggen. Det jag skriver om produkter etc är mina högst privata erfarenheter och åsikter.

Annons

Jag använder både eltandborste och vanlig tandborste, men allra mest den gamla hederliga pinnen med strån! Min eltandborste är en Oral-B Professional Care, en av de enklare varianterna utan massa blinkande lampor, tidtagare och annat som jag tycker är lite hysteriskt. Den gör sitt jobb strålande och är inte så dyr. Min vanliga borste är en mjuk en med litet borsthuvud så att jag kommer åt i min lilla käft. (Man kan ha liten käft trots att man är stor i truten… 😉 ) För min del känns det väldigt fräscht när jag använt eltandborsten, men jag vet av erfarenhet att jag kommer åt de luriga små gömmorna jag har bättre med min vanliga. Det beror nog på att jag har bättre kontroll och teknik när jag borstar och styr allt själv. Men det där är otroligt individuellt, man ska köra på det som passar en själv! Jag tycker alltid man ska rådfråga sin tandvårdspersonal om sådant, och testa sig fram därifrån.

 

Imorgon, 14/9, är det Nationella Munhälsodagen. Då är tanken att folk från tandvården ska finnas ute på gator och torg för att prata tänder med allmänheten. Bra grej säger jag! Tanken var ju att jag skulle kila runt på stan och bevaka aktiviteter, men nu har jag fått ett annat åtagande som har högre prioritet. Känn er manade att skicka in era egna rapporter och iaktagelser! Vore roligt att få höra vad både ni som är ute på fältet och jobbar samt ni som besöker aktiviteterna tyckte om det. Här kommer några informativa länkar:

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!