Barntandvård

Föreställning: Karius och Baktus

Jag minns allt de små tandtrollen Karius och Baktus från när jag var liten. Boken om dem står i hyllan, den fick jag i present när jag kom in på tandsköterskeutbildningen! Kommer inte ihåg om jag någonsin såg trollen som teater, men den dag jag har egna barn hade jag velat ta med dem på denna föreställning:

Karius och Baktus

Annons

 

Turnéschema för föreställningen hittar ni här:
Kultkompaniet, Karius och Baktus

Jag tror på detta som ett bra och roligt sätt att lära barn om tänder och tandvård. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!