Allmänt

Ingen Celltork, dålig semesterstart?

Först måste jag göra oss besvikna, broschyren från Mediq innehöll falska förhoppningar då tryckfelsnisse klampat in i den med sina smutsiga kängor. Celltork finns således inte alls att beställa. Tack och hej leverpastej. 🙁

Nu sitter jag i ett litet hus vid skogens slut och insuper min första semesterdag. För första gången i ett eget hus! För första gången går jag på semester medan min chef och vår nya tandsköterska jobbar vidare. För första gången väntar jag in den sista tiden inför att bli mamma. Det är så mycket känslor i kroppen att jag inte skulle bli förvånad om en regnbåge sprutade ut ur öronen på mig! Underbart, spännande, läskigt, hisnande och jättekonstigt!

Annons

Det är ganska svårt att få semesterkänslor med kall snålblåst utanför och en dödstrött kropp. Och jag kan inte låta bli att vara nyfiken över hur det går på jobbet, sakna dem lite och så! Ska faktiskt dit och hälsa på nästa vecka (ja jag är galen haha), vill vara med på en utlämning av ett stort jobb. Det är roligt att få se resultatet när man följt en lång behandling.

Det blev en bra avslutning igår då vi hade min man som patient, passade på att praktisera anestesi på honom. Tandläkaren lägger själv bedövningen hos oss så det gäller att passa på när jag finner ett lämpligt offer. Man får ju ställa upp för varandra i ett förhållande tycker jag! 😉

Discomfort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!