Min arbetsvardag

Lucia med glitter och sond

Jag älskar dagar då man får lov att vara lite särskild, sprida lite glädje och glitter omkring sig. Klart man ska ta tillfället i akt, särskilt i detta tunga mörker som är.

Idag glittrar vi alla på kliniken, men bara jag och Bea tycker det är roligt att smila upp oss framför kameran, haha.

Annons

Tandsköterskor tärnor på Lucia

Tindrande tandsköterskor som lömskt gömmer bedövningssprutorna bakom ryggen. Det vet ni väl?

Skenhelig tandsköterska som Lucia

Mer skenhelig än vanligt!

Skenhelig tandsköterska som Lucia

Mer sanningsenlig bild…

Liten tomte

Och i morse fick vi för första gången vara med när dottern firade Lucia på förskolan. Sicken liten köttbulletomte! De firar alltid utomhus så det var underställ och ulltröja under tomteklädseln, stackars liten. Vi hajade rätt fort för vems skull detta är egentligen…. Men åh så värt när man ser alla tindrande ungar. 😉

Jag önskar alla (men mest er tandsköterskor förstås för ni är verkligen Luciorna som lyser upp kliniken) en vacker och ljus Lucia! Ikväll ska jag dricka glögg tills jag inte står upp och äta pepparkakor tills magen sprängs. Vi ses imorn?! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!