Allmänt Debatt

Massproducerad perfektion

Är denna massproducerade skönhetsperfektion verkligen något att sträva och tråna efter tycker ni? Amerikanarna tycker uppenbarligen det då höjden av ett perfekt yttre är att se likadan ut som sin granne. Nu kryper samma sorts uppfattning närmre och närmre inpå oss här hemma.

Mycket av ens personliga drag går förlorade i och med estetisk tandvård, som enligt min åsikt går för långt. Vill vi verkligen se likadana ut hela bunten? Visst tycker jag att det är väldigt fint att estetisk tandvård finns om man råkar ut för en olycka eller lider fruktansvärt av väldigt missfärgade tänder som spretar åt alla håll. :) Men det känns som om människor blir mer och mer ”rädda” för att se annorlunda ut. Och annorlunda idag blir mer och mer motsatsen till det vi ser på film och tv, det vill säga det icke tillrättalagda.

Jag tycker om mina oblekta, lite trångställda tänder med treorna i överkäken som sitter för högt upp och hamnat framför de andra. :)

1 Comment

  • Reply
    Karin
    29 oktober, 2016 at 12:51

    Vad sägs om att starta en ny hashtag? #naturligaleenden ? Eller #framförpersonligaleenden ? Och så uppmanar vi folk att fota sina leende munnar för att sprida ett sundare ideal!

Dela gärna med dig av dina tankar med en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.