Allmänt

Skrivkramp

Jag älskar dagar då jag är ledig själv, går upp tidigt och är alldeles alldeles i fred. Nåja, kissen kräver sin uppmärksamhet men är man en kattfröken så är det kärlek. Sådana här morgnar brukar jag passa på att vara kreativ och få gjort saker som kräver sin ensamhet. Så nu har jag suttit framför datorn i två timmar för att skriva kommande inlägg för Tandskötersketidningen. Jag hade redan ett kort utkast, vet vad jag vill få fram och har fått god respons från redaktören. På två timmar har jag tagit bort ett utropstecken och raderat ett par småord. Jag vet med mig att kommer jag väl igång, får det att lossna i dumhjärnan, så har jag skrivit klart på max en timma! Ibland är människohjärnan allt bra idiotisk. Har försökt ägna mig åt lite vettiga saker under tiden, läst vad som diskuteras i tandsköterskegrupperna på Facebook samt anmält mig till Tandsköterskeförbundets årsmöte i Göteborg. Det blir mitt första möte! Spännande. :) Jag trivs fint med att jobba ensam, men vid sådana här tillfällen hade det varit kul med en kollega att gå tillsammans med.

Jag återgår till att stirra sönder mitt textdokument och lämnar er med en meningslös bild på min skrivkramp. Om den inte löser upp sig lär det komma ett inlägg här med bara fjantiga och roliga bilder i brist på annat. ^_^

IMG_2750

2 Comments

 • Reply
  Jenny Fransson
  2 maj, 2014 at 13:06

  Hejsan! Vilken härlig blogg du har, den är såå inspirerande.Jag studera just nu också till tandsköterska så denna blogg kommer bli min nya favorit. Så roligt att få läsa om din vardag som tandsköterska och om dina erfarenheter :)

  Kram/ Jenny

  • Reply
   Johanna
   4 maj, 2014 at 13:05

   Tack så jättemycket! Tveka inte att lämna en kommentar om det är något särskilt du vill läsa om. :)

Dela gärna med dig av dina tankar med en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.