BarntandvårdDebatt

Smittskydd som smakar

Idag fick jag höra talas om en uppfinnare som ville tillverka skyddshandskar med smaksättning för tandvårdspersonal. T ex hallonsmak när man jobbar med barnpatienter och mint för de vuxna. Anledningen var att många tycker det är obehagligt med gummismaken som handskarna avger när tandläkaren stoppar ett finger i munnen. Strålande idé, men jag oroar mig lite över en lavinartad ökning av bitskador hos tandläkare som har många barnpatienter.

Vad tycker ni, hade det varit en bra väg att göra tandläkarbesöket mer angenämt? Eller vilka är era invändningar? 🙂

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!