Tips

Om saliven vore röd

Tänk om vår saliv vore röd, då hade vi tydligt sett hur lätt den sprids omkring oss i behandlingsrummet när vi jobbar. Detta visar följande filmklipp som jag blev tipsad om. Visst är filmen till åren kommen och ger en del att önska om, men likväl tycker jag den visar på ett pedagogiskt och väldigt tydligt sätt hur viktigt det är med fungerande hygienrutiner. Jag tycker att själva idén är strålande, någon som vill göra en uppdaterad modern version? 🙂

Då filmen är gammal, granska den noga och fundera över vad som idag inte alls stämmer överens med god hygien inom tandvården? Särskilt en sak reagerade jag på direkt. Vad säger ni? 🙂
(Tack till Facebook-gruppen ”Tandsköterskor i Sverige” som hjälpte mig hitta klippet! Det är fint att ha tillgång till människor att fråga.)

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!