Allmänt

Sömnlös med kattavund

Något som skapar mest negativ stress för mig är att inte kunna sova och veta att jag verkligen behöver sova. Jag tror många känner igen sig, särskilt kvinnor? Varför är det så att kvinnor verkar lida av sömnsvårigheter i mycket större utsträckning än män? Ja, vi oroar oss mycket mer för allt och ingenting. Jättedumt! Eller pratar männen helt enkelt inte om oro och sömnlöshet? För det är ju lite mesigt och töntigt. Just nu oroar jag mig för att inte få sova ordentligt då jag måste upp klockan sex imorgon och det i sin tur får mig att inte kunna sova. Hur idiotiskt och superlöjligt är inte det?! Katten ställer sig framför skärmen och ger mig det tydliga svaret ”Mjaaaooouu!”. Det enda som bekommer henne just nu är att hon inte har tillgång till en hankatt och uttrycker sin frustration i utdragna yl/gråtaktiga jamanden. Jag förstår henne och avundas hennes djuriska tillvaro.

No Comments

    Dela gärna med dig av dina tankar med en kommentar!

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.