Allmänt

Uppfinningar av tandsköterskor sökes!

Titta vad jag hittade, en uppmaning om att plocka fram era uppfinningar inför Swedental för en chans att få visa upp dem där! Vilken rolig och spännande grej. Det är öppet för alla i tandvårdsteamet, men jag vill såklart uppmuntra oss tandsköterskor extra mycket. För vi kan vi med!

Uppfinningar sökes av tandsköterskor

Annons

Odontologisk Riksstämma och Dental24.se

Klicka vidare och läs mer här…! Det är först till kvar som gäller. 🙂

 

4 kommentarer

 1. Det verkar jätteroligt! Vill gärna åka dit! Som nybliven tandsköterskestudent är jag väldigt ivrig till det mesta nu. Allt är spännande, roligt och intressant. Förutom lönen då..Har en skrivuppgift som delvis handlar om lön och pension men hittar inga bra uppgifter om detta! Vad har ni nyblivna tandsköterskor fått för ingångslön? När jag säker info så står det ibland att medellönen är 25 000-30 000 på vissa ställen och det vet vi ju att det INTE stämmer. Det hade ju varit bra! Så vad tjänar man egentligen? Ingångslön? Mvh A

  1. Hej!
   Fackförbunden har info om löner, de baseras på att medlemmarna faktiskt anger korrekt lön. Unionen har en graf publikt på sin hemsida, http://www.unionen.se. Testa att maila fackförbunden Unionen och Vision, förklara att du skriver ett skolarbete. De brukar vara fina på att svara.

   Medellönen du skriver tror jag stämmer ganska bra för oss som arbetar privat. 🙂 När jag började som nyutexad 2012 hade jag 18500, med löfte om snabb löneökning om det funkade bra. Det gjorde det och idag har jag 26990/månad. Söker idag nya jobb och har åtminstone ett som sagt ja till mitt löneanspråk på 27000 (privat).

   Gå med i Facebook-gruppen Tandsköterskor i Sverige, där finns flera trådar om lön där vi faktiskt skriver vad vi tjänar. Sök i gruppen så bör du finna!

   Folktandvården Västra Götaland har 21000 som ingångslön. 🙁 Sedan vad jag sett så varierar ingångslönen mellan 20-23000 hos FTV runt om i landet.

   Här på bloggen har du en sökfunktion högst upp på sidan, ett orange förstoringsglas. Sök på lön! 🙂

    1. Tack! Det är ju viktigt för oss alla. Vi måste ta oss tid att prata om sådant här, informera varandra och skaffa kunskap till starka ryggrader. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!