DebattRecensioner

Produkt efter kön ger företagen lön

Jag har länge gått och funderat över det här med att vi kvinnor har så känsligt tandkött och att ingen tänker på det. Min tandläkare prackar på mig vanliga Plackers trots att jag helt naket berättar hur jag gråter framför badrumsspegeln varje kväll när de skär in i mitt mjuka ömtåliga tandkött. Vi kvinnor är faktiskt känsliga och sköra små varelser som inte klarar samma hårdhänta hantering som männen! När ska någon förstå… plackers sensitive

Min pojkvän har jag lite svårt att få till att borsta tänderna ordentligt. Vi har provat många tandkrämer men han påstår att de alla är gjorda för kvinnofolk, sen går han ut till köket och gurglar munnen med whiskey. Jag är så rädd att hans tänder ska bli bruna och att jag inte ska vilja kyssa honom något mer. Vad är det för marknad som inte kan leverera en tandkräm för en riktig karl?!

Annons

tandkram

Företagens dumma påhitt slutar aldrig att förvåna mig. Det som förvånar mig ännu mer är att vi fortsätter gå på det! För vi vill så gärna känna oss manliga/kvinnliga oavsett den hetsiga genusdiskussionen. Jag hade alla gånger kunnat köpa dessa rosa Plackers, så tjejig som jag är och faller pladask för sött och rosa. Men att påstå att de skulle vara designade för kvinnors särskilda tandkött… jag baxnar baklänges! Om man nu tycker att vanliga Plackers är för råa och det ger blödande tandkött, kanske ska du ta och borsta tandköttet lite bättre och tandtråda lite oftare än varannan vecka? 🙂

Och det här med en tandkräm speciellt framtagen för män. Jag tänkte direkt på Coca Colas reklamkampanjer för Coca Cola Light vs Coca Cola Zero. Klart som korvspad att könsriktad produkt och reklam drar in kosing! Man är dum om man inte försöker, och dum som går på tricket. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!