Humor

Övertrött!

I morse hade jag den där bästa känslan att det skulle bli kul att jobba! Det blev det också, särskilt när min chef gick och gömde min matlåda!! Hahahaha, vilken chef man har. Öppnade kylen, blev helt konfys när lådan var borta och snodde runt som en yr mus och fattade noll. Tills jag kom på vem boven var. Han tyckte bara jag skulle hänga med ut och käka lunch! Visst har vi härliga sätt att kommunicera på, mer tydligt kan det inte bli. Hahahha! 😀

Dock blev det en vansinnigt intensiv och låååång dag så nu ska jag alla redan trilla i säng. Lite musik, en bok och funderingar över hur många tuggummin jag måste blåsa bubblor med när jag är 87 och har protes för att lyckas med detta:

Annons

bubblegum

3 kommentarer

 1. Sv: Jag håller verkligen med dig. Som tur är är det ingen i min ”riktiga” familj utan en ingift släkting till sambon. Ville inte skriva ut mer exaktare då man aldrig vet vem som läser ens blogg.
  Det är tur att inte alla har samma intresse.

  Jag har en sk nybörjarkamera. Canon EOS 500D. Har 5 olika objektiv varav jag ska sälja ett har jag tänkt.
  Det jag använder mest är mitt fasta 50mm & macroobjektiv som också är ett 50mm men som går att zooma. Sen har jag standardobjektivet 18-55mm somjag sällan använder. Vidvinkelobjektiv 24mm som är mitt nytillskott, 28-135mm & det jag aldrig använder som ska säljas 70-300mm. Har mest Canonobjektiv.

  Har även ett kamerahus Canon1D mark II som jag ska sälja. Köpte det begagnat men jag har inte orken att lära mig den. Så tycker att någon annan ska få chansen att sköta om den bättre än jag.

  Mitt mål är att försöka fånga bilden ”rätt” från början så jag slipper redigera så mk. Så jag redigerar i Camera RAW eftersom jag fotograferar i RAW-format. Sen kan det bli någon ändring i Photoshop CS5.

 2. Haha tänk om alla hade en så skojig chef som du har 😛
  Har en fråga, vart läste du till tandsköterska? Jag funderar ju som sagt på att läsa till det. Hur ser en vanlig dag ut för dig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!