Allmänt

Beskydd i receptionen någon?

Man är definitivt inte alltid trygg och säker i receptionen, min omtänksamma make postade mig den här skönheten…

Tandskydd

Annons

Skämt åsido, tyvärr tror jag det är många som känner sig otrygga. Vad görs där ute på klinikerna för att personalen som ska ta alla känslor utanför behandlingsrummet ska sitta säkra? Jag vet att det är vanligt att man är ensam i receptionen, och på vissa ställen blir man väldigt utsatt. Hot och våld har förekommit av patienter på tandvårdskliniker.
Hade velat veta mer om era situationer, vad som funkar bra och mindre bra och hur ni känner när ni är i receptionen?

Hos oss har vi låst dörr som vi öppnar när någon ringer på. Det känns tryggt. Men givetvis kan man ändå råka släppa in fel person, eller råka ut för en aggressiv konflikt med en patient. Vi följer allmänna rutiner för hot och våld som vi i personalen ska vara väl förtrogna med. Det är så svårt att säga vad som fungerar innan man är i situationen, tack och lov har jag klarat mig så här långt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!