Recensioner

Meningslös pryl: ”Connected electric toothbrush”

Vi dränks sakta men säkert av onödiga skitprylar, som vi strax ändå ska känna ett kittlande stort behov av. Eftersom du redan är dödligt beroende av alla dina appar i telefonen och tandborstning är en ganska så tråkig syssla så kommer du vara tvungen att skaffa den här:

Kolibree

Annons

 

Den smarta tandborsten skickar data till en app som registrerar hur ofta du borstar tänderna, hur länge du håller på vid varje tillfälle och hur stor yta av tanden du borstat. Jag orkar inte ens gå in på hur dumt detta är. Behöver du en app till din elektriska tandborste för att borsta tänderna ordentligt så hoppas jag att du inte är en läsare av min blogg, för du är uppenbarligen inte intresserad av bra tandvård. Snart klarar väl ingen människa av enkla sysslor utan appar och dylikt. Välkommen till det handikappade samhället. Nu ska jag be för att detta är ännu ett dåligt skämt som jag är alldeles för trött för att lista ut och uppskatta. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!