AllmäntTillsammans är vi starka

Bloggträff med Dental24

Igår spenderade jag halva dagen med att ha ångest över att jag skulle iväg för att vara social och ha trevligt, senare halvan av dagen spenderade jag med att vara social och ha jättetrevligt. Precis som jag visste, men ibland är man bara lite för trött och vrång för sitt eget bästa. Jag löste min motsträvighet genom att kidnappa Karin Sjögren på vägen för den som inte blir på gott humör i hennes sällskap måtte totalt sakna ett humör. Hon hade dessutom med sig sina berömda pins och jag fick den här:

Jag är inte bara snygg jag är bäst också

Annons

Mer pins åt folket! ;D

Vi hade alltså bloggträff med Dental24.se och bjöds på samtal och god mat hemma hos Per Ahlberg i Frölunda. Vissa i gänget har jag träffat förut och några andra inte. Det förändrar så otroligt mycket att gå från en liten porträttbild plus text på Internet till att faktiskt mötas. Självklart kul och så mycket trevligare, men jag märker också hur det plötsligt finns en människa att bry sig om och ta hänsyn till. För just de känslorna för andra människor är Internet väldigt bra på att ta bort tycker jag. Bakom våra skärmar är vi anonyma och mest bara bilder och text inför varandra. Vi kan dela med oss av våra liv och vara personliga men det ger ändå aldrig samma känsla som för någon man sett i ögonen på riktigt. Vågar jag påstå. Det är så enkelt att avfärda ett användarnamn men inte alls lika lätt när man ser varandra i verkligheten. Heja verkligheten öga mot öga! Säger för den sakens skull inte att Internet och sociala medier är av ondo, men det blir ett ont fenomen om vi aldrig tar oss utanför skärmlivet.

Detta var en av mina anledningar till att jag ville ha picknick med er tandsköterskor. 🙂

Jag uppfattar oss som bloggar på Dental24.se som en grupp människor med väldigt olika personligheter och bakgrunder, vilket är toppen! Här är också alla representerade; tandhygienist, tandläkare, tandtekniker och tandsköterska. Alla är med och skapar tillsammans på lika villkor. Precis som det ska vara ute på klinikerna tycker jag.
Ingen hierarkistämning som lägger krokben för framgången.

Här är gänget!

Bloggare Dental24 2016

Gunilla Ekholtz, Mats Lindblom (tandtekniker), Karin Sjögren (tandläkare), Bodel Sjöholm (tandtekniker), Johanna Ene (det är ju jag och jag är tandsköterska), Ulrika Lindmark (tandhygienist) och Per Ahlberg (grundare av Dental24.se). Tyvärr saknade vi Gordon Meland (tandläkare) på träffen.

För den nyinvigde så är Dental24.se en tandvårdsportal på Internet som erbjuder nyheter, information och ruskigt bra krönikor med mera. Ett lättillgängligt sätt att ta till sig vad som händer i branschen på en plattform där hela teamet får vara med och representeras. Besök sidan och anmäl dig till nyhetsbrevet om du inte redan gjort det. Finns inget enklare sätt att hålla sig lagom uppdaterad. 🙂

4 kommentarer

  1. Hej! Åh, vad kul att du frågar om det. Tyvärr har jag ingen inplanerad. Funderade på det igår och hur jag ska göra. Picknick känns uteslutet men en fika kanske. Har lite tight med tid nu, men om det finns ett säkert intresse så skulle det vara roligt! Om du vet något café i centrala Göteborg där det funkar att sitta ett större gäng så får du gärna tipsa! 😀

   1. Förstår att du har mycket att göra men det är ju ingen panik! Kan vara mysigt sen när det blir ruggigt och kallare ute att få fika med ett glatt gäng 😀
    Ska absolut forska i det här med bra och rymliga caféer i Göteborg. Café Villekulla har lite secondhand stuk och kak- och tårtbuffé (alltså hur underbart?!) men är inte så stort har jag för mig. Men ska kika på detta 😉
    Du får hojta till på bloggen helt enkelt när det blir mer aktuellt!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!