Läsa / Titta

Boktips: Att växa genom möten

”Att växa genom möten” av Kay Pollak är en slags minikurs i personlig utveckling, bättre självkänsla och trygghet genom möten med andra människor. Jag lyssnade på talboken där Kay själv läser, avslappnat och personligt som i hans föreläsningar. Det här är en hemskt bra kurs för alla som jobbar med människor. (Andra också för den delen.)

Mitt tips är att köpa in DVD-skivorna till arbetsplatsen och investera i böcker åt personalen. Hur vi bemöter varandra och känner oss själva är ju extremt viktigt för att både trivas tillsammans som kollegor och kunna utföra ett bra arbete. Så hej på dig chefen, varför inte starta det nya året med en dos personlig utveckling åt både dig och dina medarbetare?

Annons

En stor anledning till varför jag tycker denna bok är så bra är avsnittet om skitsnack. För jag vet att det förekommer så tragiskt ofta och på de flesta ställen. Det vet ni med även om ni påstår något annat. (”Nej på min arbetsplats har vi det såååå fiiint allihopa! Hörde att Lisa är sjuk igen förresten, sjuk och sjuk jag hade också gärna stannat hemma för ingenting va!”)

”Falska människor söker många vittnen.” Engelskt ordspråk.

Vill man veckla ut sig på egen hand kan man som jag lyssna på talboken. Gott råd till er som studerar. 🙂 Jag lyssnade på den från denna sidan:

www.storytel.se

En annan sida med ljudböcker är:

earbooks.se

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!