Läsa / TittaStudera till tandsköterskaTips

Boktips: Odontologisk Ordbok

Den bok som hjälpt mig allra mest både under och efter utbildningen är ”Odontologisk Ordbok”, Gothia Förlag. Den är ganska tunn och har mjuk pärm som gör den smidig att ha med sig överallt. Hittills har den gett mig svar om de flesta underliga ord jag stött på. Och så helt kanon när man skriver hemtentor! För mig som tandsköterska är detta en bok att alltid ha nära till hands. Studenter… låna inte denna bok, KÖP DEN. Är det någon bok man bör ha i sin ägo är det den här.

Här kan du beställa boken från Adlibris!

Annons

2 kommentarer

    1. Tack för tipset! Hade inte sett denna sidan innan. Gjorde dock lite provsökningar på ord och får tyvärr säga att den är något undermålig i sitt utbud. Odontologisk Ordbok är ett bättre val som går att förlita sig på. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!