BarntandvårdTandvård

Borra i barnens tänder hemma!

Vissa har säkert redan noterat nästa steg inom tandvården, den s k Dentidrill.

Ett fullständigt kit med borr, bedövning, fyllningsmaterial och även en DVD-skiva med instruktioner för hemmabruket. Det verkar särskilt vara riktat till familjer med mindre barn, och som i ett led till att tandvården idag har blivit alldeles för dyr. Och ja, se bara på priset och jämför med vad liknande utrustning kostar på er klinik. Självklart är detta ett ekonomiskt alternativ som heter duga.

Dentidrill.com

Annons

 

Ta en titt på reklamfilmen för Dentidrill:

Så vad tycker ni, dags att lägga ner nu och sadla om till trädgårdsmästare? Fast så som mamman håller i borren… och gratis lidocain (bedövningsmedel) med? Som jag ser det kommer detta endast skapa merjobb åt oss utbildad tandvårdspersonal efter alla skador detta kommer orsaka! Herregud alltså…!

Näää, riktigt så illa har det inte gått, än! I själva verket är det Holländska företaget ixorg som ligger bakom denna galet fejkade (och smarta) reklamkampanjen för att ha råd med tandvård. Vad jag förstått är de ett försäkringsföretag som vill att du tecknar månadsbetalning av tandvård… På deras Facebook-sida kan du se mer om det.

Inte framtidens tandvård som tur är, men framtidens marknadsföring. 😉

3 kommentarer

 1. Aha okej! 🙂

  Ah, mjo, jag är lite nervös… Verkar vara ett så himla kul yrke. Att man jobbar med service, träffar nytt folk och har olika arbetsuppgifter. Ingen dag verkar vara den andre lik. Det skulle vara perfekt för mig! Tack så mycket för ditt svar! 🙂

 2. Hejsan!

  Jag funderar på att utbilda mig till tandsköterska. Jag hittade din blogg och det hjälper mig att få en inblick i yrket! Här kommer en fråga! Om man har en liten tatuering på handleden, blir man tvungen att ta bort den om man vill jobba som tandsköterska? Förresten, kände du att utbildningen ibland blev ”för tuff” och svår att klara?

  Tack för svar och en intressant blogg!

  Mvh,
  Rebecca

  1. Hej!

   Jättekul att du tycker min blogg är hjälpsam, det är en stor del av vad jag vill med den. 😀

   Jag har aldrig hört att en tatuering skulle vara ett hinder. Som i alla jobb där du har med människor och service att göra bör det ju inte vara något stötande, men annars kör på med din tattoo! Din tatuering är en del av dig och den du är, den arbetsgivare som är så dum att han/hon stirrar sig blind på lite kroppskonst istället för kompetens och person är en mindre bra arbetsgivare. 🙂

   Jag kände många gånger att studierna var sjukt tuffa och jag oroade mig för att jag skulle misslyckas. Det gjorde nog de flesta i klassen till och från. Det som gjorde den tuff var att det var väldigt mycket som skulle in på en kort tidsperiod. Intensivt! Men, hela klassen klarade sig och i slutändan hade det gått väldigt bra för mig trots tårar svett och ångest emellanåt. Du kommer absolut klara utbildningen vågar jag säga utan att känna dig.

   Lycka till!!! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!