Tandvård

Efter operationen

Att operera ut en tand är aldrig en angenäm upplevelse. Så här i efterhand tänker jag att själva ingreppet var absolut inga problem. Det jobbiga kom sedan, med värk och svullnad. (Jag såg ut som en liten bulldog hihi!) Men sådana reaktioner är att vänta och räkna med efter en op-ex som min. I tre dagar reagerar kroppen med inflammatoriska symptom som t ex rejäl värk, svullnad och trötthet. Sedan ska det börja lägga sig. Kroppens immunförsvar kallar till strid när vi brukar våld mot den helt enkelt. Nu har jag bannemig fått veta att mitt försvar är ett argt och våldsamt sådant! Tack för lidandet liksom. ^^

Jag älskar mat och att äta, men nu har det blivit en diet på yoghurt och soppa. Det finns så många goda soppor men längtan efter att hugga tänderna i något är stor nu. (Akta era armar och fingrar.) Dock får man hitta njutningarna som funkar, nu sitter jag på balkongen med en jättestor skål chokladpudding och vispgrädde. Mmmmm! Och igår fick jag rumänsk soppa, borș, lagat åt mig. Det gäller att hitta guldkornen i grushögen.

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!