AllmäntLäsa / TittaTillsammans är vi starka

Jag är avslöjad!

Det är något som jag gått och väntat spänt på. Men när man väntat ett tag så börjar annat ta plats längst fram i hjärnan. Hämtade posten som vanligt på jobbet, bläddrade igenom den och där var en tidning jag inte kände igen. Hajade till och tänkte ”JÄDRAR vad tjejen på omslaget är lik mig”. Det tog tre sekunder innan jag fattade att det faktiskt var jag och att det var nya, omgjorda, numret av Tandsköterskeförbundets tidning ”Tandsköterskan” jag höll i.

 

Annons

I slutet av sommaren var jag uppe på deras redaktion för en intervju och fotografering. Så himla spännande det var! Extra kul att de då skulle ge tidningen en total ”make over”, något jag innan tyckt skulle behövas. Det har varit ganska pirrigt att gå och vänta på detta nummer, lyckades bli överrumplad när den faktiskt damp ner på skrivbordet.

”Tandsköterskan” får man hem i brevlådan om man är medlem i Tandsköterskeförbundet, från och med nu skickas den även ut till tandvårdsmottagningarna i landet. Jag gillar verkligen hur de designat om den, känns mycket fräschare och aktuell.

Tanken är att jag ska fortsätta synas i tidningen med blogginlägg, så jag hoppas detta samarbetet blir väl mottaget och att ni tandsköterskor där ute kommer tycka det är kul.  För mig är det här fantastiskt roligt och spännande, såklart! 😀

En kommentar

  1. Visst blev den bra!!!Blir kul att alla kan ta del och så hoppas vi på att flera blir medlemmar så vi kan utveckla förbundet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!