Allmänt

Fånga sommaren

Det är hög tid att fånga sommaren, springa fatt den med håven och hålla kvar!

Idag hämtade jag upp min kollega Behnaz och så åkte vi ut till min mammas kolonistuga. Så roligt att träffas så här under semestern. Många tror nog att jag är väldans social, men det är jag faktiskt inte. Det krävs ofta speciella människor för att locka ut mig ur mitt gryt på fritiden. Bea är verkligen en sådan.

Behnaz och Johanna tandsköterskor

Annons

Mamma bor i paradiset. På riktigt! Ni som själva känner till ett paradis vet vad jag menar. Här är allt vackert och skönt, precis alla tankar på bekymmer och vardag flyr sin kos och luften är så lätt att andas. Jag vet inte om många av er börjat jobba än? Oavsett, låt oss tänka på allt annat än tandvård just nu, för visst behövs det också!

Striped flowers

Honey to the bee

Naturen är magisk. Helande. Lugnande. Även om vår arbetsplats är allt annat än naturnära så tror jag det hjälper oss att vara naturälskande människor. Det är nog en av anledningarna till att jag tycker mycket om Bea, hon är också en person som dras till naturen.

GunnesbyOm man delar fina stunder utanför jobbet, då tror jag man rustar sig bra för att klara de tuffare stunderna på jobbet tillsammans. Vad tror ni?

Fire flowers Gunnesby

Hoppas ni alla mår bra där ute, får en bra start igen oavsett om det är tillbaka till arbetet eller studier. Ta fatt i varandra och se till vad som faktiskt är viktigt. För dig, er. Tänkte passa på att hälsa till er som skriver till mig, per mail eller kommentarer, det är fantastiskt fint och roligt att få era ord och frågor! Jag gör verkligen mitt yttersta för att alltid svara er personligen, men tyvärr har det inte gått alla gånger. Det gör mig besviken men sådant är det, tiden är icke tänjbar. Vi kämpar på allihopa på våra olika håll. Skriv igen vet jag. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!