Allmänt

Sammanfattning år 2015

Det är tydligen kutym bland bloggar att göra en årssammanfattning, så jag tänkte huka för opinionen och ge er Tandsköterskans år 2015! 😀

Mest lästa blogginlägg 2015:

 

Annons

Milstolpar 2015:

# 400 Likes på Facebook! Det var ett av mina mål för bloggen detta år, som jag under höstens gång absolut inte trodde att jag skulle nå. Så sent som igår, 29/12, klickades det upp till 402! Kan tyckas som en fånig sak att glädjas över, men det är faktiskt himla roligt och en extra pepp, så tusen tack till alla er 402 fina personer!
402 Facebook Likes

# Stått live och pratat inför folk! Jag blev väldigt smickrad när Tandsköterskeförbundet ringde och frågade om jag ville stå i Studentloungen på Swedental och prata. Första gången jag gjorde något sådant, var äckligt nervös innan och så sjukt uppspelt efteråt!
Tandsköterskan på Swedental 2015

# Varit gravid, fött barn och blivit mor! Jantelagen kan fara åt pipsvängen, jag är så jädra stolt över att jag lyckats fortsätta hålla bloggen och övriga skrivåtaganden vid liv under denna tid i livet! Vissa män och andra oinvigda kanske inte fattar grejen, men tänk er att jobba precis dygnet runt och sen övertid på det. Hormonstormar av amning, utmattning av sömnlöshet och den ständiga känslan av otillräcklighet. De första månaderna grät jag prick varje dag. Jag vill tacka alla män som så lättvindigt kör om i strävan efter att uppfylla mål och ambitioner, ni gav mig motivationen att kämpa och tänka nu jävlar anamma! Imorgon ska jag skåla i Champagne och kyssa mig själv!
Gravid tandsköterska
En av få gånger jag såg glad ut under graviditeten förmodligen. 😉

Tandsköterska med prinsessor
Drygt nio vidriga månader senare… hade jag två prinsessor i knät! 😀

# Ett år hos Dental24.se! Under En tandsköterskas tankar har det blivit ett gäng krönikor under mitt första år med detta glada gäng. Jätteroligt att få vara en del av Dental24 och att fått lära känna flera härliga personer! Jag fortsätter att lägga mig i.
Tandsköterskan på Dental24

# Tandsköterskeförbundet i mitt hjärta! Hot om nedläggning, mörk framtid och svårigheter med att nå ut med budskapet om deras viktiga arbete för oss alla. Jag fortsätter ha min kolumn i tidningen även nästa år och ser fram emot samarbete och ny kraft! Jag har skrivit, pratat och spridit allt jag kunnat under året, det känns bra att vara en del i ett större sammanhang för allas framtid. Kom igen, nu tar vi revansch tandsköterskor!
Tandsköterskan på Swedental
Jag, Alexandra Myrén (årets tandsköterska 2015) och Marie Udén (Tandsköterskeförbundet) på Swedental.

Topp söktermer som ni använt:

  1. tandsköterska
  2. oral b tandkräm
  3. infiltrationsanestesi
  4. tandsköterska lön
  5. jobba som tandsköterska
  6. ingångslön tandsköterska
  7. tandsköterska lön 2015

Det är intressant och spännande med statistik, det säger mycket om oss och vad vi bryr oss om. Jag tar absolut med mig detta inför 2016, och hoppas jag kan ge er bra läsning.

2015 har varit det mest omvälvande år i mitt liv med mycket jobb, graviditet, husköp + flytt strax före förlossning och sedan brutalt inkastad i detta galna med att bli förälder. Kaklet i källaren har många gånger varit nära att få mitt huvud som närmsta vän… Så tjockskalligt envis som jag är lär det ha blivit kaklet som sprack i så fall. Med den bilden i era huvuden önskar jag ett

GOTT SPRILLANS NYTT ÅR!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!