AllmäntDebatt

Google äger dig, snart

Detta har ingenting med tandvård att göra, men med vår samtid. Jag tycker det är viktigt att belysa hur enorma företag tar över våra liv mer och mer, utan att vi tänker på det. Visst kanske du inte bryr dig om vem som tittar in i ditt privatliv, du har ju ingenting att dölja. Men vi bör ändå vara medvetna om utvecklingen som sker. Och förstå vad det KAN göra. Detta är ett kort klipp som beskriver hur Google massivt expanderat, och fortsätter göra så. De tränger in i våra liv och vill vara med på varje litet hörn. De vill till och med in i våra kroppar. Kalla mig paranoid, för det är precis vad jag är. Foliehatten är redan på!

 

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!