Humor

Och så låste sig käken

Just när jag och min vän kom in på klubben och skulle hänga in jackorna i garderoben så låste sig min käke. Det har hänt två gånger tidigare och är väldigt obehagligt. Blev väldigt förvånad då det tidigare bara hänt när jag gapat länge, t ex när jag själv varit offer i tandläkarstolen. Där stod jag och såg ut som en liten fisk när jag försökte gapa. ”Blubb blubb blubb!” Det var väl okej egentligen, jag dansar ju inte med käken, men föredrar ändå total rörelsefrihet när jag svänger rumpan i otakt till musiken.

Skam den som ger sig, lilla fisken motionerade käkarna och till slut sa det PANG och gapet flög upp på vid gavel! 😀

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!