Bara roligt

Och så låste sig käken

Just när jag och min vän kom in på klubben och skulle hänga in jackorna i garderoben så låste sig min käke. Det har hänt två gånger tidigare och är väldigt obehagligt. Blev väldigt förvånad då det tidigare bara hänt när jag gapat länge, t ex när jag själv varit offer i tandläkarstolen. Där stod jag och såg ut som en liten fisk när jag försökte gapa. ”Blubb blubb blubb!” Det var väl okej egentligen, jag dansar ju inte med käken, men föredrar ändå total rörelsefrihet när jag svänger rumpan i otakt till musiken.

Skam den som ger sig, lilla fisken motionerade käkarna och till slut sa det PANG och gapet flög upp på vid gavel! :D

No Comments

    Dela gärna med dig av dina tankar med en kommentar!

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.