Allmänt

Grattis Alexandra, årets tandsköterska!

Årets yrkeskonferens är precis avslutad, tyvärr kunde jag inte vara där men jag vill ändå passa på att gratulera Alexandra Myrén som utsågs till årets tandsköterska!

Motiveringen löd: ” Vinnaren av Årets tandsköterska 2015 arbetar alltid föredömligt och förtroendeingivande. Med ett tillitsfullt men humoristiskt tillvägagångssätt bidrar hon till mycket god stämning bland kollegor och patienter. Hon är skärpt vid detaljarbeten, synnerligen ambitiös samt enormt erfaren trots sina unga år och därför är hon en sann förebild för framtidens sköterskor!”

Annons

Stal bilden från Tandsköterskeförbundets hemsida, så härlig!

Tobias Karlsson (konferencier), Susanne Nordberg (Förbundsordförande STF), Alexandra Myrén (VINNARE) och Joakim Isaacsson (marknadschef ApoEx).

Alexandra, jag skickar dig denna tårta i tanken och säger HEJA DIG!

 

Läs om Årets tandsköterska 2015 på Dental24.se 

Utmärkelsen ”Årets tandsköterska” arrangeras av Svenska Tandsköterskeförbundet och ApoEx.

2 kommentarer

  1. Hej!
    En liten konstig fråga – men sådana där gipsavtryck man gör av tänderna, får man behålla gipsmodellerna efter behandlingen eller är det omöjligt? 😀

    1. Vanligtvis inte, vad jag vet. De tillhör journalen över dig som patient och sparas på kliniken. Men det beror nog på vad de tillverkats för också. Om de t ex framställts för att göra blekskenor eller bettskena kan du kanske få dem. Fråga din tandläkare. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!