AllmäntHumor

Alla ensammas dag

God morgon!
Så idag har vi ”alla hjärtans dag”. I mina (för somliga aviga) ögon den dag då affärerna spyr ut hjärtan och gull på försäljningshyllorna så att vi kan bedyra vår kärlek i bästa kommersiella anda, den dag då alldeles för många människor känner uteblivandet av presenter och hälsningar som den kallaste hand av ensamhet över hjärtat. 

Jag vet hur det känns att aldrig få en ros under utdelningen i skolaulan, aldrig ens en liten kärlekshälsning när man under åren trodde att nu är jag väl inte ensam längre. Nix pix! När åren gick kom jag fram till vad jag tyckte om denna dag, och att jag inte hade lust att fira den oavsett partner eller ej. Då, sent omsider, får jag choklad och uppvaktning på alla hjärtans. Vet ni vad killen fick? En utskällning om att jag ta mig tusan inte firar den jädra dagen och absolut inte vill bli uppvaktad DEN DAGEN! Herrejisses, tala om att vara en taggig ros doppad i kolsyreis. Åtminstone står jag för mina ståndpunkter även när lyckan vänder rätsidan till. 🙂

Annons

Visst är det vackert och underbart att hylla kärleken, men jag vet just inte om det är så mycket riktig kärlek i en sådan här dag. Inte på mitt sätt åtminstone. Så nu struntar vi i den här fåniga dagen och tittar på fåniga bilder tillsammans istället! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!