Studera till tandsköterska

Erbjuder reservplats 510

Flera tandsköterskeutbildningar drar igång efter nyår och många är ni som sökt in och väntat väntat väntat med tummen lite för hårt kramad i handen. Jag har följt er i inlägget Blivande tandsköterskor – finn varandra här och i Facebook-grupperna. Den där väntan på besked är olidlig och man vill liksom bara ha ett ja eller nej. Så att man vet. Och i sämsta fall kan gå vidare och bana nya vägar framför sig i livet. Ett kanske kan man såklart sätta hopp till, jag kom in som reserv 2010. Men när jag nu läser om era antagningsbesked med svar som ”Erbjuder reservplats 510” sätter jag whiskyn på tvären och hoppas hosta upp det i ansiktet på vem det än är som tycker det är ett ok svar att skicka ut! Vem är det som behandlar ansökningar och är så förgrymmat konflikträdd så att denne inte vågar pränta ett enkelt ärligt ”Tack men nej tack”? Ja, jag fattar att det inte är en ensam person som sitter med detta. Det är ju aldrig en person för något längre, för då måste den personen vara ansvarig och så kan vi ju inte ha det. Låt oss för alltid kasta bollen vidare i huvudet på varandra.

Vem av er utbildningsansvariga kan med handen på fina hjärtat påstå att det finns en chans att komma in med reservplats 510? Snälla… Ni ger en bitch-slap i ansiktet på sökanden samtidigt som ni säger grattis till ett kanske som egentligen är ett aldrig! Tror ni inte människor har bättre saker att ta sig till än att sitta och vänta på ett ja som aldrig kommer? Jag tror att det är lättare att ta ett rakt nej än detta skämtsvar. Eller vad säger ni som sökt in, hur känner ni? Jag blir upprörd å era vägnar.

Annons

Till alla er som sökt in till tandsköterskeutbildning, väntat och våndats, ha en underbar helg fina ni! Jag vet vad ni går igenom.
Får ni tråkiga besked så ge inte upp men ha alltid en Plan B! Hejja! <3

Numbing stationHittade denna strålande idé i en blogg med inlägget Tooth-party. Let’s Friday! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!