Tillsammans är vi starka

Inbjudan till picknick i Göteborg!

> OBS! FÖR AKTUELL INFO SE: PÅ GÅNG! <

> ELLER EVENTET PÅ FACEBOOK HÄR! <

Picknick med tandsköterskor

Välkomna på picknick kära tandsköterskor!
OBS!!! Vid regn blir det café.

När: 25/5 kl 17 och så länge vi vill. (Vid regn sätter jag mig på något café och meddelar vilket här..)
Vilka: Tandsköterskor, tandsköterskestudenter och pensionerade tandsköterskor.
Var: Kungsparken i Göteborg city, bakom Stora Teatern.

Annons

Vi träffas för en skön afterwork i det gröna. Jag vill göra detta så tillgängligt som möjligt för alla, så man kommer och går när man vill och det ska inte kosta många kronor för någon så därför tar man med sig det man själv vill mumsa på. Vill man dricka en öl/glas vin i solen så gör man det. Jag är inte förtjust i massa regler hit och dit. Vi ska ha trevligt och njuta!

Jag tänker också att det är ett bra tillfälle att knyta nya kontakter, dela erfarenheter och råd samt bygga på vår sammanhållning som yrkeskår.

Hur hittar vi? Jag har en banderoll med bokstäverna ”TSK” att sätta upp där vi sitter i gräset. Kommer också lämna ut mitt mobilnummer till den som önskar (messa mig på Facebook eller johanna.ene@tandskoterskan.net). Men gå längs gångvägen bakom Stora Teatern (genom Kungsparken).

VARMT VÄLKOMNA!
/Johanna Ene, tandsköterska

Klicka vidare till eventet på Facebook:
Inbjudan till picknick med tandsköterskor i Göteborg – Facebook-event

 

Picknick med tandsköterskor

Inbjudan till picknick med tandsköterskor i Göteborg – Facebook-event

SNÄLLA! Skriv ut detta och lämna på era kliniker så att även de utan Facebook eller de som inte läser här blir inbjudna. ALLA tandsköterskor ska vara inbjudna och känna sig välkomna! <3

3 kommentarer

  1. Jättefint initiativ! Har skrivit ut och lagt i lunchrummet på min klinik i Kortedala och hoppas jag får med mig ett gäng.

    1. Åh, vad roligt!!! 😀 Jag håller som bäst på att försöka maila ut inbjudan till kliniker i och runt om Göteborg. FTV är lätt, men mycket klurigare att få fatt i alla privata kliniker. Men skam den som ger sig. ^_^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!