Studera till tandsköterskaTips

Hjälp att plugga in ord

Jag har börjat lära mig ett nytt språk och det är inte lätt att knö in alla nya ord i knoppen. Hur gjorde jag när jag var yngre egentligen? Även under tandsköterskeutbildningen tyckte jag det var ett himla sjå att lära sig nya ord, som dessutom ofta var på latin. Nu har jag hittat en sida på nätet som heter Glosboken, där kan man föra in sina ord, få övningar och förhöra sig själv. Har precis börjat testa det men det verkar funka bra! Dessutom finns det en app (glosboken.se) så att man kan plugga från mobilen, himla käckt. 🙂

glosboken

Annons

2 kommentarer

 1. Jag har samma problem, fattar inte att det ska vara så svårt att lära sig något nytt…kan i mitt fall ha med åldern att göra. När man närmar sig 40 och har fullt upp hela dagarna finns inte utrymme för nya saker, hårddisken är liksom full =(
  Vad roligt att du kikade in till mig. Funderade på din fråga gällande krokar till julkransen och det jag tror kan funka är sådana där krokar man kan sätta på kaklet i badrummet utan att borra (de ska enligt vad jag har hört gå att ta ner utan att det blir fula märken) eller en krok man hänger över dörren, de brukar vara rätt så tunna så det kanske funkar på en ytterdörr också.
  Berätta gärna om/hur du löste det, för vi kommer att byta ytterdörr framöver och då kommer jag ha samma problem som du har nu.
  Kram Annica

  1. Svarat på din blogg men skriver här också likaväl.
   Jag drog ett snöre över dörrkarmen, på insidan knöt jag det i en ögla under brevinkastet. Sitter stabilt verkar det som. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!