HumorMin arbetsvardag

Hur smakar tandvård?

”Ja, antingen smakar det mint eller fruktansvärt äckligt bara.” Min reflektion idag, under en behandling, av olika medikament och pastors smaker hos tandläkaren.

Det som patienterna oftast tycker smakar värst är bedövningsvätskan. Har fått höra att det skulle smaka gin och tonic, men då måste man väl vant sig vid en rätt så vidrig sort av det? Smaksättning av hallon och mintchoklad, kära tillverkare? 😀

Annons

Avtrycksmassorna bör inte smaksättas hur som helst. Hur hade det sett ut om patienten började slicka i sig avtrycket när det satt i munnen. Ve och fasa vilka hemskt dåliga avtryck våra kämpande tekniker skulle få! Någon måtta får det vara på dumheterna. 🙂

Ni märker att jag bara skriver strunt. Strunt är inte så ansträngande och jag är väldigt väldigt trött. Detta mörker tar verkligen tag i mig och kramar ur musten. Längtar till julledigheten, då ska jag frossa i julmat och äta så mycket julgodis jag bara inner med, jajamän! Har redan massa julfeeling, sitter och filar på rim till tandvårdsrelaterade julklappar som jag tänkt dela med mig av strax före dopparedagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!