HumorMin arbetsvardag

Qrfggrsadglg

Efter en lite för välfylld vecka både jobbmässigt och privat är jag så vansinnigt värd att ha helg! Det vill jag säga er, att glöm inte klappa er själva på axeln efter en slitig vecka och njut av allt som är gott och lite till! Känns som om många glömmer av att göra det. Släng era måsten hårt i väggen och erövra njutningen!

Apropå vardagen:

Annons

Grfrrghhhhhllrr

Flera av mina vänner har faktiskt påpekat för mig hur irriterande det är när deras tandläkare ska småprata och ställa frågor under behandlingen när munnen är full av fingrar och instrument. Och precis så gör vi väldigt ofta på jobbet! Även efter att ha fått höra vad mina kompisar tycker. Hahahaha…. på vissa sätt är man oförbätterlig! ^_^ Den här bilden hittade jag på en Facebook-sida jag just trillat över: World Of Dentistry. Finner den väldigt underhållande samt intressant. För er som lyckats hålla er borta från Facebook (mycket hälsosamt val) lovar jag att posta mina favoriter från denna sida här med jämna mellanrum. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!