Min arbetsvardag Tillsammans är vi starka

Ja, vem är det som styr egentligen?

Den här veckan alltså… För mycket av allt man har att göra och för lite av all sömn man skulle behövt. En morgon är extra dimmig, på väg ut genom ytterdörren kommer jag på att jag glömt släcka i köket. Då har jag redan släckt i hallen, alltså blir det becksvart och i mitt sömndruckna tillstånd går jag rakt in i väggen med en jäkla smäll istället för ut genom dörren! Undrar om grannarna hörde mig vråla…

När man av bara farten svarar i telefonen på jobbet och plötsligt säger ”Hos tandsköterska Johanna…  eh, jag menar tandläkare….”! Chefen inser och säger till patienten i stolen ”Jahaja, nu har hon tagit över!” Och jag inser att ja, jajamän! Vilka är det som styr mottagningarna egentligen? ;)

Keep calm and let the dental assistant handle it

För visst är det VI som har koll under behandlingen, på patienterna, sterilen och instrumenten, att hyllorna fylls på rätt, på posten och leveranser, kontakten per telefon och hej på dig i receptionen, rena ytor och fina väntrum, glada miner och lugnande ord, alginat utan bubblor och IRM med perfekt konsistens, vad finns var och alltid har vi ett svar! 

Tänk på detta alla grymma tandsköterskor där ute! Skriv ut, klipp ut och sätt upp dessa rader STORT på er arbetsplats. Ta plats och ge varandra beröm, för så viktiga är vi ju faktiskt! Hoppas ni får en underbar helg, själv ska jag klä ut mig till ett galet godismonster imorgon. Vi får hoppas att jag inte ätit upp mig själv till på Måndag.

 

2 Comments

 • Reply
  Britt-Marie Bäck
  2 augusti, 2016 at 20:37

  Mycket bra beskrivning av vårt arbete.

  • Reply
   Johanna
   2 augusti, 2016 at 23:02

   Vad roligt att du tycker så! :)

Dela gärna med dig av dina tankar med en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.