HälsaTillsammans är vi starka

Ni ska lyssna på era kroppar, men jag gör det inte!

Slutet av åttonde månaden med ett vildhallon i magen. Jag kan inte påstå att jag är särskilt stor, men herregud jag känner mig som en enorm blobb med extremt trögflytande innanmäte! För varje vecka nu har jobbet blivit mer och mer påfrestande och tärande på kroppen. Det är roligt och jag är envis men idag kände jag på allvar att jag snubblade över en gräns. Man ska lyssna på sin kropp, säger jag alltid, men själv har jag varit ganska elak och ignorant mot min den senaste tiden. Förlåt kroppen! 🙁 Imorgon kommer äntligen vår nya tandsköterska och jag ska börja lämna över till henne. Tjöt lite av lycka idag när jag insåg det. Hoppas innerligen att hon kommer trivas lika bra som jag alltid gjort, ska göra mitt bästa för den saken!

Något som slog mig är att man borde ha himla bra information om himla bra saker när ny personal kommer.  (Kanske alla andra redan har men i alla fall…) T ex kunna sticka viktiga papper som talar om vårt yrkesförbund i handen på vederbörande direkt vid tröskelkanten, och ha informationsmaterial från fackförbundet strategiskt lurande på fikabordet. När jag kommer på sådant så vill jag helst få det ordnat nu, idag, gärna igår! Surfade in på Unionens hemsida och beställde gratismaterial:

Annons

Unionen: Bli medlem – värvning

Letade på Tandsköterskeförbundets hemsida efter lite mer gedigen information i utskriftsvänligt format. Man kan få flyers, men det har jag redan på anslagstavlan och jag vill kunna prångla ut något mer matigt och insiktsgivande. Visst kan man trycka på ”skriv ut” direkt på hemsidan, men då blir det ganska ogästvänligt att läsa. Vilka krav jag har… ;D När det jag söker inte finns och jag vill ha det BUMS så får jag väl göra det själv. Det blev en sammanställning av vad förbundet gör, varför man ska bli medlem, stadgar, historia mm. Dumt att ha hela äpplet för sig själv när man kan dela med sig:

Info om Tandsköterskeförbundet PDF-dokument

Observera att all text är tagen direkt från svetf.se utan några ändringar. Samma sak gäller artikeln om förbundets historia från TAM-arkivet.

Tips: Skriv ut ett gäng ansökningsblanketter för medlemskap och lägg i fikarummet!

Medlemsansökan Svenska Tandsköterskeförbundet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!