Allmänt

Omvälvande förändring

Nu har jag tagit beslutet, som var riktigt svårt och därför har det fått gro inom mig på egen hand innan jag velat tala om det för någon över huvud taget. Jag fick nyligen ett erbjudande om att börja jobba på en klinik i Stockholm! Nu bor jag ju i Göteborg så det blir en rejäl flytt. Men då jobbet innebär att få vara med och bygga upp en ny verksamhet och dessutom faktiskt få bra betalt så tycker jag det är en chans jag verkligen borde ta. Det kommer ge mig många erfarenheter tror jag.

Nu till det lite tråkiga… de vill inte att jag fortsätter med min blogg, då de tycker att det känns otryggt för deras verksamhet. Visst lovar jag att aldrig hänga ut vare sig kollegor eller patienter men det räckte inte riktigt ändå. Så himla trist, men denna chans vill jag inte missa. Nu går flyttlasset ganska snart så jag vet inte hur mycket skrivande jag hinner med innan jag avslutar här. Vi får se helt enkelt. Ett hej-då-inlägg blir det såklart innan jag försvinner, det lovar jag!

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!