Tandvård

Patienten gör jobbet

Visst vore det skönt om patienten själv både dukade fram och städade efter sig! Kan inte säga att jag fått njuta av just det, men idag var jag patienten som även skötte de sysslorna. En ordentlig rengöring och puts inför den speciella helgen som stundar… :D Det märks när man lärt sig att ta hand om sin mun på rätt sätt, det isade knappt något alls av ultraljudet och poleringen var en ren fröjd faktiskt. Som min chef kommenterade: ”Det är som att polera en sportbil.” Då blir man himla glad!

Naturligt leende

Efteråt, nöjd och glad patient! Nej, jag har aldrig blekt mina tänder och har absolut ingen lust. Jag gillar dem hemskt bra precis som de är, lite gulaktiga på sina ställen och med huggisarna väl synliga. Om jag bits? Absolut!

No Comments

    Dela gärna med dig av dina tankar med en kommentar!

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.