Min arbetsvardag

Chefen lär mig döda med stil

Sensommartrötta små getingar förirrar sig in i behandlingsrummet. Inte ställer de till med så mycket oreda men en del oro, och det är nog för mord enligt chefen! Med stil och finess smög han sig på en intet ont anande geting med sugen. Jag fick ont i hjärtat då jag anade att det lilla livet inte fick en snabb död, utan en tumultartad åktur till fängelsecellen nere i silen. Det kunde jag inte leva med så jag sög snabbt upp tillräckligt med vatten för en drunkningsolycka. Antar att man inte bör ha vilda djur rännandes i behandlingsrummet trots allt. :(

Lite senare kom nästa virriga geting och efter att nu ha studerat chefens sugteknik förstod jag att det var dags att förtjäna min lön. Stackars lilla geting som kanske bara hade ont i en tand och sökte vård! Men där kom jag med sugen, sög musten ur honom för att sedan dränka honom. Kallt och skoningslöst. Jag får nog stryka det där med ”djurvän” ur mitt CV och istället anteckna ”mördare”. Vem vet, kanske öppnas nu nya dörrar i min karriär.

En tyst minut för Gittan och Gert:

getingar

2 Comments

 • Reply
  Bengt Grahn
  20 augusti, 2014 at 21:05

  Bli av med getingar!! Använd brandsläckaren och dom trillar ner djupfrysta, och döda !

  • Reply
   Johanna
   22 augusti, 2014 at 07:42

   Vilket strålande förslag! Jag gillar helt klart metoder som gör jobbet och lite till. Gäller att sikta ordentligt bara så att man inte har en djupfryst patient sedan också. ;)

Dela gärna med dig av dina tankar med en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.