Min arbetsvardag

Chefen lär mig döda med stil

Sensommartrötta små getingar förirrar sig in i behandlingsrummet. Inte ställer de till med så mycket oreda men en del oro, och det är nog för mord enligt chefen! Med stil och finess smög han sig på en intet ont anande geting med sugen. Jag fick ont i hjärtat då jag anade att det lilla livet inte fick en snabb död, utan en tumultartad åktur till fängelsecellen nere i silen. Det kunde jag inte leva med så jag sög snabbt upp tillräckligt med vatten för en drunkningsolycka. Antar att man inte bör ha vilda djur rännandes i behandlingsrummet trots allt. 🙁

Lite senare kom nästa virriga geting och efter att nu ha studerat chefens sugteknik förstod jag att det var dags att förtjäna min lön. Stackars lilla geting som kanske bara hade ont i en tand och sökte vård! Men där kom jag med sugen, sög musten ur honom för att sedan dränka honom. Kallt och skoningslöst. Jag får nog stryka det där med ”djurvän” ur mitt CV och istället anteckna ”mördare”. Vem vet, kanske öppnas nu nya dörrar i min karriär.

Annons

En tyst minut för Gittan och Gert:

getingar

2 kommentarer

    1. Vilket strålande förslag! Jag gillar helt klart metoder som gör jobbet och lite till. Gäller att sikta ordentligt bara så att man inte har en djupfryst patient sedan också. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!