Profylax

AirFloss ja eller nej?

Trots mitt yrke och vetskap om hur viktigt det är att använda tandtråd så är det något av den tristaste syssla jag vet. Jag har trångt mellan tänderna vilket gör det lite knöligt på sina ställen och en gammal fyllningsskarv sliter nästan alltid sönder tråden på mina Plackers, vilket gör mig lite vansinnig och jag vill helst kasta den lilla tandtrådsbågen rakt i mitt eget ansikte som jag har i spegeln framför mig.

Har nu läst om Philips Sonicare AirFloss, den ser ut som en eltandborste fast med en spets som med kraft sprutar ur sig vatten och luft. Tanken är att trycket som kommer in mellan tänderna ska avlägsna matrester och plack. Tillverkaren bedyrar självfallet att detta fungerar, och är det så är jag den första att dansa iväg för att köpa mig en! Men jag litar inte på tillverkare, försäljare och sådant skojfriskt folk. Det krävs mer. Har kollat runt på lite videoklipp och recensioner men inget har känts som en objektiv kritisk granskning av ett faktiskt resultat.

Annons

För mig låter det lite otroligt att detta skulle fungera på ett sätt likvärdigt tandtråd. Men hoppet är ju det sista som dör… 🙂 Efterlyser härmed åsikter, erfarenheter, kunskaper och funderingar kring AirFloss! Ge mig ett svar, lämna en kommentar!

[youtube=https://youtu.be/AwrEV8Snpyc]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!