Tips

Resekit för tandvård

När jag reser vill jag packa så lite och lättviktigt som möjligt. Dels för att jag är klen och dels för att jag hellre vill ha plats i väskan för shoppingfynd att ta med hem! 😉 Vissa saker är dock nödvändig mat för resväskans mage, så som  tandvårdsprodukter givetvis! Här är mitt resekit med det absolut nödvändigaste i miniformat:

resekit

Annons

Tandborste! Kom en gång över ”festivaltandborstar”, pyttesmå hopfällbara tandborstar i ett käckt etui.Tyvärr uppfyller de inte ens min lägsta standard för en tandborste. Dock smart lösning. Så här såg de ut, om jag minns rätt:

Tandtråd! Ett par lösa Plackers, beroende på hur länge man ska vara borta. Tar ju ingen plats och kan användas många gånger. Gillar man inte Plackers så dra ut lagom mängd tandtråd ur behållaren och klipp av.

Tandkräm! Själv har jag kommit över jättekäcka små provtuber, perfekta att ta med. Finns säkert liknande på Apoteket.

Fluorskölj! Många är vi nog som skippar detta då en flaska är rätt stor och klumpig. Men det finns söta små reseflaskor på Apoteket! Så det är bara att fortsätta ta sin lilla hutt även på resande fot! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!