AllmäntHälsa

Sommarlyssning om ”renlighetsdilemmat”

Jag älskar Sveriges Radios programserie Kropp & Själ, här är ett gammalt avsnitt om hygien som jag tyckte var väldigt bra och intressant. Det behandlar renlighet både rent allmänt och specifikt. Lort och snusk, hur farligt är det egentligen? Är vi för rena idag, eller rena på fel ställen? Och vad betyder egentligen ordet ”ren”, för vissa har det inte alls med hur noga man tvättar sig att göra. Perfekt att lyssna på från hängmattan för oss i vårdyrken, och prick alla andra också!

 

Annons

2 kommentarer

  1. Jag lyssnade precis på podden Hälsosant, avsnitt 021- karin öckert – amalgam och rotfyllda tänder är en hälsofälla.
    Kanske ett lyssningstips?
    Fast vad jag tycker i frågan vet jag inte 😉

    // Johanna

    1. Jag ska rikta mitt öra mot detta snarast! Har läst lite om det, dock är jag ytterst kritisk. Skulle man då istället låta bli att rotfylla, dra ut tanden helt sonika? Vad istället det skulle kunna leda till vill jag inte ens tänka på, mardröm! Ska återkomma med ett blogginlägg. Tack för tipset! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!