Allmänt

Swedental på torsdag

Imorgon tuffar tåget med mig upp till Stockholm, och på torsdag kommer jag befinna mig på Swedental ihop med Dental24.se!

Förra året hade jag äran att få stå och prata i Studentloungen. I år ska jag mest kila runt på eget bevåg och få inspiration och tips, samt stå en stund i Tandsköterskeförbundets monter. Är särskilt nyfiken på tandvårdsprodukter för barn nu när jag har en egen liten trollunge. Ska också passa på att dra och slita i arbetskläder, har fortfarande inte tagit tummen ur hålet och beställt nya. Gillar inte att beställa ur katalog när man inte kan känna på materialet. Helst hade jag velat provtvätta plaggen ett par gånger också men det är såklart svårt att få till.

Tjohooo tjohej kom och säg hej till mig när jag står i Svenska Tandsköterskeförbundets monter efter lunch:

Kl 13:00 – 15:00
Monter A21:53

Vill också tipsa om Studentloungen där årets tandsköterska Merja Fehler talar om varför hon blev tandsköterska, vad som är det bästa med yrket och hur man kan utvecklas inom det. Kl 13:00 – 14:00 i monter A21:20.

Sedan ska ni såklart gå på STF’s egen föreläsning om framtidens tandsköterskeutbildning. Kl 9:00 – 10:00 i sal A6.
All info om förbundets aktivitet under mässan och Riksstämman hittar ni på¨deras hemsida: Svetf.se

Swedental 2015

Så här pepp och glad var jag på mässan förra året, här tillsammans med Marie Udén (Svenska Tandsköterskeförbundet) och Alexandra Myrén (årets tandsköterska 2015).

Förra året passade också Per på att intervjua oss bloggare på Dental24, så här såg jag ut och lät då:

Intervjuar mig gör Per Ahlberg, grundare av tandvårdsportalen Dental24.se. Länk till originalsidan med klippet:
Dental24 intervjuar bloggare Johanna Ene på Swedental 2015

Hoppas jag får träffa många av er på torsdag! <3

No Comments

    Dela gärna med dig av dina tankar med en kommentar!

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.